Fyllda kycklingfiléer

Serverar: 4 portioner

Tid: 50 minuter

Jättegott

Ingredienser

  • 4 st kycklingfieér
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 8 st soltorkade och marinerade tomater
  • Mozarellaost ca 125 g
  • 3 msk pesto
  • 2 msk smör
  • Instruktioner

    1: sätt ugnen på 175grader 2: Skär en ficka i fileérna på längden men inte ända igenom vik ut och banka lätt med handen så dom blir platta. salta och peppra.Lägg mozarella,soltorkade tomater och pesto.Rulla ihop som en rulltårtaBind samman med bindgarn. 3: Bryn rullarna lätt i smör.Lägg över rullarna i en ungsfast form. 4: Stek klart rullarna i ugnen ca 25-30min. 5:Kontrollera att kycklingen är klar dvs att köttsaften är ofärgad. 6: Ta bort bindgarnet och skär upp i skivor.Hyvla över lite parmesan ost.Servera med pasta

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben