Fyllda kycklingfìlèer med spenat

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En perfekt buffèrätt (smakrik)

Ingredienser

  • 8 kycklingfilèer
  • 1 pkt fryst hackad spenat
  • 2 små lökar
  • 500 g philadelphiaost
  • 2 ägg uppvispade
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 msk färsk oregano (hackad)
  • 1 msk gräslök (hackad)
  • Salt
  • Peppar
  • Lite riven muskotnöt
  • Smält smör
  • Instruktioner

    Tina spenaten och pressa ur så mycket vatten som möjligt. Finhacka löken och låt den mjukna utan att ta färg. Lägg i spenaten och fräs tillsammans till all vätska kokat in. Blanda resten av ingredienserna utom kycklingen. Smaka av med salt peppar och muskot. Sätt ugnen på 200 grader. Banka ut kycklingfilèerna tunt. Bred fyllningen över och rulla ihop. Lägg tätt i smord form, strö över salt och peppar. Stek mitt i ugnen 20-30 min Pensla med smält smör. Låt rullarna svalna. Dela i två eller fler skivor. Lägg upp på stort fat. Garnera med lätt kokta grönsaker. Servera med klyftpotatis

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben