FYLLDA PANNKAKOR

Serverar: 2 portioner

Kan funka som efterrättspannkakor

Ingredienser

  • 250 g Kesella
  • 1 äggula
  • 1/2 dl socker
  • 1 dl russin
  • rivet skal av 1 citron
  • 4 stora eller 8 små pannkakor
  • Garnering
  • florsocker
  • Instruktioner

    Blanda ihop Kesella, äggula, socker, russin och citron skal. Bred ut fyllningen på pannkakorna. Rulla eller vik ihop dem. Lägg dem på ett smort ugnsäkert fat. Grädda i ugnen vid 200 grader ca 10 min. Sikta över florsocker.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Spenatfyllda pannkakor
    Pannkakorna är fyllda med spenat, täckta med tomatsås och gratinera...

    Sportlovsmat
    Äntligen är det sportlovsdax! En del har förmånen att åka på vintersem...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben