Fyllda pitabröd med skinka och kryddig cole slaw

Serverar: 4 portioner

Mera mat av resterna från julbordet

Ingredienser

  • ½ rödkålshuvud, ca 400 g, finstrimlad eller riven
  • 2 morötter, rivna
  • ½ rödlök, finstrimlad
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 ½ dl yoghurt, 10%
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 dl katrinplommon, grovhackade
  • 1 krm kajennpeppar
  • 1 tsk rosmarin, torkad
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 krm salt
  • 4 pitabröd
  • 4 skivor julskinka eller smörgåsskinka, strimlad
  • Instruktioner

    1. Blanda samtliga ingredienser till coleslawsalladen i en skål.
    2. Snitta och öppna pitabröden. Varva coleslaw och skinka i bröden.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben