Fyllning

Tid: 15 minuter

Fyll fläskfilé, kycklingfilé, lax och kanske till och med köttfärsbiffar. Blandningen kan även bres på en smörgås eller ett kex.

Ingredienser

  • 200 g naturell färskost
  • 4 soltorkade tomater i olja
  • 2-3 vitlöksklyftor
  • 10 färska basilikablad
  • nymalen svartpeppar
  • Eller om du själv vill lägga i lite vad som behagar, kanske beroende på vad du har hemma så går det absolut lika bra! Det är det som är så smidigt, du slipper slänga mat i onödan
  • Instruktioner

    1. Låt tomaterna rinna av och finhacka dem. Skala och pressa vitlöken samt hacka basilikan. Blanda färskosten med tomater, vitlök, basilika och svartpeppar.
    2. Blandningen klarar sig i kylskåp några dagar. (frivilligt)

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Fläskfilé
    Fläskfilé är kanske den mest populära köttbiten i Sverige. Det är en f...

    Pajdeg
    Paj är en av våra mest älskade maträtter. En paj är en smart rätt som...

    Vegetarisk lasagne
    Lasagne är en av de rätter som enklast kan göras i vegetariska variant...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben