FYRA favoriter

Serverar: 4-6 portioner

Till förrätt, mingel eller fördrink!

Ingredienser

  • 1 liten burk creme fraich
  • 1 burk räkor i lake
  • 1 liten rödlök
  • ca 1 msk majonäs
  • dill efter smak (ganska mkt)
  • krustader
  • 200g fetaost
  • 2 dl lätt-creme fraich
  • färsk timjan
  • nymald svartpeppar
  • formfranska
  • 340 g svarta kärnfria oliver
  • 60 g kapris
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk olivolja
  • pesto
  • parmaskinka
  • Instruktioner

    1. Skagen crustader: 1 liten burk creme fraich, 1 burk "räkor i lake", 1 liten rödlök, ca 1 msk majonäs, dill efter smak (ganska mkt). Blanda, servera i små krustader. (lägg i fyllningen precis innan servering, annars mjuknar krustaderna!) 2. Fetaost snibbar: 200g fetaost, 2 dl lätt-creme fraich, färsk timjan och nymald svart peppar. Blanda och servera mellan två skivor formfranska, skär i trekanter. 3. Tapenade: 340 g svarta kärnfria oliver, 60 g kapris, 1 vitlöksklyfta, 1 msk olivolja. Blanda. Ta ut rundlar ur formfranska, toppa med tapenaden. 4. Parma/pesto rulle: Lägg lagom mängd peso, färdig köpt eller egen gjor, på en skiva parmaskinka och rulla ihop. Servera. Servera alla tilltugg samtidigt.. Passar alla tillfällen!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Hallonsaft
    Bättre saft har ingen haft. Hallonsaft är en riktig sommarklassiker oc...

    Alternativ kräftskiva - räkor och musslor
    En av mina stora passioner i livet är skaldjur. Här får du receptet på...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben