Gåslever med äpple och päron

Serverar: 10-12 portioner

Gås- eller anklever på rostade brödskivor. Dryckestips: Passar till champagne.

Ingredienser

  • 10-12 brödskivor
  • Ca 80 g gås- eller ankleverpaté
  • ½ äpple
  • ½ päron
  • Skal av 1 lime
  • 1 tsk limejuice
  • 1 msk vit sirap
  • 1 msk honung
  • Några droppar olivolja
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Rosta ljusa brödskivor. Skär bort kanterna. Skär tunna skivor av gås- eller ankleverpatén och lägg på brödet. Blanda äpple och päron finhackat. Smaka av med lite finrivet skal av lime och limejuice, vit sirap, honung, några droppar olivolja, salt och peppar. Toppa gåslevern med fruktblandningen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben