Getostfylld kycklingfilé

Serverar: 4 portioner

Gott!

Ingredienser

  • 4 små kycklingfiléer
  • 100 g getost
  • 140 g bacon
  • 2 tsk grillkrydda
  • 1 msk matfett
  • 2 dl paprika och chili-creme fraiche
  • 1 dl creme fraiche
  • Instruktioner

    1. Skär en ficka i filéerna och stoppa i getost. Linda baconskivorna runtom och krydda med grillkrydda. Bryn runtom i matfett och lägg över i en ugnssäker form. Rör ihop de båda creme fraiche-sorterna och häll över kycklingen. Grädda i 225 grader, ca 25 min.
    2. Servera med bandspagetti.

    Liknande recept

    4
    1 h 15 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben