Gills örtmarinerade oliver

Serverar: 4 portioner

Perfekt till maten, buffé, picknick eller tilltugg.

Ingredienser

  • 3 dl gröna oliver
  • 3 pressade vitlöksklyftor
  • 3 hela vitlöksklyftor
  • 1 tsk timjan
  • 1 tsk dragon
  • 1 tsk basilika
  • 1 tsk persilja
  • 1 ½ dl olivolja
  • Instruktioner

    1. Lägg oliverna i en skål. Lägg över den pressade vitlöken i skålen och de hela klyftorna. Smula ner kryddorna. Häll över oljan.
    2. Använd helst finhackade färska örter. Ställ skålen övertäckt i kylen i 6-7 dagar innan du serverar dem. Då har alla smaker satt sig. Det går lika bra med svarta oliver.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben