Glas skagen
Serverar:
4 portioner
Tid:
25 minuter
Trendig förrätt.
Ingredienser
600 g orensade räkor
1 dl majonnäs
1 tsk pressad citron
några droppar tabasco
3 msk hackad dill
75–100 g löjrom
2 skivor formbröd
Smör till stekning
Några blad isbergs- eller romanasallad
1 citron
Instruktioner
Rensa räkorna, blanda med majonnäs och dill. Smaka av med citronsaft och tabasco.
Bottna fyra portionsglas med lite finstrimlad sallad. Fördela räkröran ovanpå.
Kantskär formbröden och dela dem i trianglar. Stek dem i smör så att de får fin ljusbrun färg.
Stick en brödtriangel i vardera glaset och toppa med en rejäl klick löjrom.
Garnera efter tycke med dillvippa eller tunn citronskiva.
Servera gärna i cocktailglas.
Liknande recept
Blåbärscheesecake i glas
4
4-6
1
Toast Skagen
5
30 min
4
Cheesecake i glas smal efterätt
5
5 min
4
1
Chokladpudding och vaniljsås i glas
3
30 min
6
2
Tårta i glas
5
4-6
4
Toast skagen extra
4.6
25 min
4
5
Smulpaj med äppelkompott i glas
3.8
25 min
8
2
Annorlunda skagen korg a´la Ankar
5
4
FRUKTIG CHEESECAKE I GLAS
4.7
4
3
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!