Glasstårta med bär

Serverar: 8-10 portioner

En riktigt god glasstårta som är lätt att göra.

Ingredienser

  • 2 1/2 dl Kelda vaniljsås
  • 1 marängbotten
  • 250 g Arla Köket Kesella kvarg jordgubb- och lime
  • Garnering
  • Bär, t ex jordgubbar, hallon, blåbär
  • Instruktioner

    1. Vispa vaniljsåsen. Lägg marängbotten i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter.
    2. Bred över kvarg och fördela vaniljsåsen över kvargen. Ställ i frys ett par timmar. Garnera med bär vid servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Disen 27 augusti 2008

    Oj, oj, oj så god och enkel. Det var inte sista gången som jag gjorde den. Helt klart en femma.

    Relaterade Artiklar

    Cheesecake
    Den amerikanska ostkakan, cheesecake, är en riktigt trevlig dessert so...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben