Glasstårta nonstop

Serverar: 10-12 portioner

Tid: 5 timmar

Enkelt och busgott med hemlagad glasstårta.

Ingredienser

  • 5 dl Kelda vaniljsås
  • 2 dl non-stop, ca 200g
  • Garnering
  • non-stop
  • Instruktioner

    1. Vispa vaniljsåsen hårt. Grovhacka non-stop. Häll 2/3 av smeten i en form med löstagbar kant, ca 24cm i diameter.
    2. Fördela hackade non-stop på. Bred ut resten av vaniljsåsen.
    3. Täck med plastfolie, frys i minst 5 tim. Ställ glassen i kylen ca 30 min före servering. Garnera med non-stop.

    Liknande recept

    3.8
    8 h 45 min
    12-14
    4

    Kommentarer (1)

    tosca3 17 september 2010

    Enklare och godare kan det knappt bli.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben