Glutenfria Mjölkfria Pannkakor

Serverar: 2-3 portioner

Tid: 30 minuter

Glutenfria och mjölkfria pannkakor som är lätta att laga. Innehåller bovetemjöl, havremjöl, sojamjölk och ägg.

Ingredienser

  • 1 dl bovetemjöl
  • 1 dl havremjöl glutenfritt
  • 3 dl sojamjölk
  • 2 ägg
  • Salt
  • Ev. kanel
  • Kokosfett att steka i
  • Instruktioner

    1. Blanda mjöl och salt i en bunke.
    2. Tillsätt hälften av sojamjölken och vispa så att det inte finns några klumpar. Tillsätt resten av sojamjölken och vispa.
    3. Ha i äggen och vispa. Smaksätt eventuellt med t.ex. kanel eller vaniljsocker.
    4. Stek pannkakorna i lite kokosfett tills de fått lite färg.
    5. Servera med sylt eller något annat gott.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Födoämnesallergi
    Tyvärr blir fler och fler människor överkänsliga mot vissa ämnen och u...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben