Glutenfria Mjölkfria Pannkakor
Glutenfria och mjölkfria pannkakor som är lätta att laga. Innehåller bovetemjöl, havremjöl, sojamjölk och ägg.
Ingredienser
1 dl bovetemjöl
1 dl havremjöl glutenfritt
3 dl sojamjölk
2 ägg
Salt
Ev. kanel
Kokosfett att steka i
Instruktioner
- Blanda mjöl och salt i en bunke.
- Tillsätt hälften av sojamjölken och vispa så att det inte finns några klumpar. Tillsätt resten av sojamjölken och vispa.
- Ha i äggen och vispa.
Smaksätt eventuellt med t.ex. kanel eller vaniljsocker.
- Stek pannkakorna i lite kokosfett tills de fått lite färg.
- Servera med sylt eller något annat gott.
Liknande recept
Kommentarer (0)
Relaterade Artiklar
Födoämnesallergi
Tyvärr blir fler och fler människor överkänsliga mot vissa ämnen och u...