Gösfile med god sås

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

En god fiskrätt där man har fisk och sås i samma form. Jag serverar pressad potatis och ärtor till.

Ingredienser

  • 600 g gösfile
  • Salt
  • Citronpeppar
  • Matfett
  • Ca 3 dl vispgrädde
  • 2 dl färdig hollandaisesås
  • Instruktioner

    1. Lägg fisken på ett ugnsäkert fat. Salta och peppra. Lägg margarinklickar runt fisken och sätt in i ugnen i 225 grader tills margarinet har smält.
    2. Ta ut formen och häll på grädden, sätt in i ugnen igen och låt det puttra en lite stund. Ta ut formen och häll på hollandiesåsen och in i ugnen igen.
    3. Sammanlagd tid för fisken att bli klar är 25 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    migge2 21 september 2016

    Enkelt att laga och mycket god rätt!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben