Gorgonzolafylld färsbiff

Gorgonzolafylld färsbiff.

Ingredienser

  • 600 g viltfärs
  • 100 g gorgonzola
  • Olivolja
  • Pasta
  • 200 g broccoli
  • 400 g valfri pasta
  • 1 rödlök
  • 2 msk olivolja
  • Salt
  • Peppar
  • 50 g Västerbottens- eller parmesanost
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175°C. Dela gorgonzolan i 4 bitar. Fyll färsbiffarna med osten. Bryn färsbiffarna på båda sidor i lite olivolja.
    2. Dela broccolin i små buketter, koka dem i lättsaltat vatten i 2-3 minuter. Häll av i durkslag och skölj väl med kallt vatten.
    3. Lägg biffarna i en ugnssäker form och stek i ugnen 5-10 minuter beroende på tjocklek.
    4. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Skala och finhacka löken, fräs den i olivolja i ca 2 minuter. Tillsätt broccolin och låt den fräsa med i ca 1 minut. Blanda i pastan och smaka av med salt och peppar.
    5. Fördela pastan på tallrikar, skiva eller riv över osten och servera med biffarna.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben