Gräddfil

Serverar: 4 portioner

Svägerskans specialitet är denna goda hemgjorda filbunke. Passar utmärkt året om men är speciellt läskande i sommartider till t ex rökt fisk eller något annat gott som passar till.

Ingredienser

  • 1 l långfil
  • 1 l filmjölk
  • 1 dl vispgrädde
  • Instruktioner

    Vispa ihop och njut av filen till en god macka eller varför inte smula ned lite tunt tunnbröd så att det blir en gammeldags filbruta.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Tacopaj
    Med glimten i ögat kan man konstatera att tacos har blivit en rätt lik...

    Sockerkaka
    Ett av våra mest klassiska bakverk, det är den mjuka och fluffiga sock...

    Panerade kalvkotletter med kall senapssås och marinerad blomkål
    Kotletterna har, trots det delikata köttet, en relativt neutral sma...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben