Gräddgratinerad kycklingfilé med paprika

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Supergod tycker alla som smakat.

Ingredienser

  • 4 st. kycklingfiléer
  • 1 röd paprika
  • 2 fasta tomater
  • 2 dl riven ost
  • 2 dl grädde
  • 1 msk. soya
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Stek filéerna i stekpanna, krydda och lägg dem i en smord form. Strö över den rivna osten. Fräs tärnad paprika och tomater i smör (går bra med marg.) och slå över i formen. Slå grädden i stekpannan, tillsätt soyan, rör om i botten. Låt sjuda tills såsen tjocknat. Smaka av med salt och peppar. Slå över i formen. Gratinera i ugn ca 15 min i 175* Servera med hasselbackspotatis och sallad. (Ris går också bra).

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Erra 26 februari 2008

    Jättegott verkligen!!! Smakade kanon!!!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben