Gräddig pasta med svamp

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

Så gott!

Ingredienser

  • 800 g Bandpasta (färsk)
  • 1 rödlök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 500 g skogschampinjoner
  • 2 msk smör
  • 1 msk tamarisoja el. annan japansk soja
  • 5 dl vispgrädde
  • 20 g ruccolasallat
  • salt och peppar
  • Instruktioner

    Skala och finhacka rödlök och vitlök. Skär champinjonerna i klyftor. Hetta upp smör i en stekpanna. Lägg i lök, vitlök och champinjoner. Låt fräsa utan att bränna i 5 minuter. Tillsätt tamarisoja, grädde, salt och peppar. Låt småputtra på svag värme. Koka pasta enligt förpackningsanvisning. Blanda pasta med sås. Lägg upp. Toppa med ruccola.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben