Gräddig pasta

Serverar: 6-8 portioner

Gräddig pasta

Ingredienser

  • 1 purjolök
  • 1 stor burk champinjoner
  • 1 pkt körsbärstomater
  • 1 röd paprika
  • 600-650 g rostbiff
  • 3 pkt färsk bandpasta
  • 5 dl vanlig grädde
  • 2,5 dl matlagningsgrädde
  • 2 tsk sambal oelek
  • Pommes frites krydda
  • Vitlökssalt
  • Instruktioner

    1. Börja med att skära ner alla grönsaker i små, små bitar. Köttet skäres i små bitar också. Sedan steker man grönsakerna för sig och tar bort de när de är klara.
    2. I med köttet och låt det stekas ordentligt samt krydda med pommes friteskryddan och vitlöksalt. När köttet är stekt tar man i de stekta grönsakerna och låter de blandas med köttet.
    3. När det blandats ihop så tillsätter man all grädde samt sambal oleek. Här kryddar man ytterligare efter egen smak.
    4. Koka den färska pastan enligt anvisningar. Häll bort vattnet och blanda pastan med såsen. Rör ihop ordentligt.
    5. Servera med ett gott bröd och ost.

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Gräddig timjankyckling
    Gräddig timjankyckling Precis som tidigare är den perfekt i kall mat...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben