Grahamsbullar

Serverar: 25 portioner

UTAN mjölk, ägg och soja

Ingredienser

  • 4 dl vatten
  • 100 g mjölkfritt margarin
  • 1 dl sirap
  • 50 g jäst
  • 1 tsk salt
  • 10 dl grahamsmjöl
  • 3 dl vetemjöl
  • Instruktioner

    1. Ugnsvärme: 250 grader
    2. Värm vatten, margarin och sirap till 37 grader. Smula sönder jästen i en degbunke, slå över degvätskan och rör om. Blanda i salt, mjöl och arbeta till en deg. Jäs 15-20 min. Dela degen i 25 delar.
    3. Rulla till runda bullar. Lägg på bakplåtspapper och jäs 30 min. Nagga med gaffel. Grädda i 250 grader ca 10 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben