Grahamsbullar med morötter
Serverar:
30 portioner
Fantastiskt goda till en sallad eller soppa.
Ingredienser
5 dl jummet vatten
50 g jäst
3 dl rivna morötter
2 msk rapsolja
2 tsk salt
1 dl keso
4 dl grahamsmjöl
10-11 dl vetemjöl
Instruktioner
Rör ut jästen i vattnet. Blanda i de övriga ingredienserna och sist mjölet. Arbeta degen smidig och låt jäsa i 30 minuter. Baka ut 30 bullar och lägg på pappersklädda plåtar. Jäs bullarna under duk i 20 minuter.
Grädda ca 20 minuter i 200 graders ugn.
Liknande recept
Morot och kålrots kaka
4.7
1
4
Färsbiffar med rostade morötter & äppel-currysås
5
4
2
Kycklinggryta med cider och morötter
1 h
4
Grahamsbröd med morötter
4.7
24
6
Bröd med morötter och solrosfrön
4.3
1 h
14-15
6
Bullar med morot
1 h 30 min
20
Stuvade Ärtor & Morötter
5
4
Kassler och timjanstuvade morötter
2
Morots cupcake med cream cheese frosting
5
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!