Grapefruktsallad med punschgrädde

Serverar: 4 portioner

En annorlunda fruktsallad.

Ingredienser

  • 2 grapefrukter
  • 1 banan
  • 1 päron
  • 2 kiwifrukter eller 100 g gröna druvor
  • 2 msk nötkärnor
  • Punschgrädde
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 msk punsch eller arraksarom
  • Instruktioner

    1. Skär grapefrukten tvärs över i halvor. Gröp ur dem med en kniv. Skär köttet i mindre bitar.
    2. Skala den övriga frukten. Skär den i skivor eller bitar. Blanda alltsammans i en skål. Hacka nötkärnorna och strö dem över frukten. Låt salladen stå kallt innan den serveras.
    3. Vispa grädden. Smaksätt med punsch eller arraksarom. Servera salladen med punschgrädden.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben