Gratäng med palsternacka

Serverar: 2-3 portioner

Tid: 1 timme

God rätt äts med en grönsallad

Ingredienser

  • 1-2 palsternackor
  • 150 g bacon
  • 1 halv purjolök
  • Riven ost
  • Champinjonstuvning
  • 1 burk champinjoner
  • Grädde
  • Mjölk
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Skala palsternackorna dela i mindre bitar och förväll i 4 minuter, lägg de förvälvda palsternackorna i en ungsform.
    2. Dela bacon i mindre bitar, skiva purjolöken och bryn fördela över palsternackorna.
    3. Gör en svampstuvning på champinjonerna, grädde och mjölk krydda med salt och peppar.
    4. Strö riven ost över gratängen grädda i 200 g ugn ca 15-20 minuter

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben