Gratinerad falukorv och grönsaker

Serverar: 4 portioner

Jättegott och enkelt.

Ingredienser

  • Ca 700 g falukorv
  • 1 stor purjolök, skivas
  • 600 g potatis, i skivor
  • ½-1 squash
  • 3-4 tomater
  • Ca 3 dl vispgrädde
  • Salt
  • Peppar
  • Oregano
  • 1 ½ dl riven gratängost
  • Instruktioner

    1. Skär en purjolök i strimlor och lägg på botten av en smord eldfast form. Skiva korv, potatis, squash och tomater och varva dem i formen. Häll över grädden och smaksätt med salt, peppar och oregano. Strö till sist över den rivna osten.
    2. Tillaga i ugn 225 grader i ca 30-40 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben