Gratinerad falukorvsring med potatismos
Serverar:
4 portioner
Variation på falukorv i ugnen är alltid tacksamt.
Ingredienser
800 g Scan Falukorv i ring
Tomatketchup efter smak
Slotts senap, efter smak
2 tomater, skivade
1 rödlök, skivad
150 g rökt skinka tunna skivor, strimlad
2 pkt Arla Köket gratäng 24% riven ost, 150 g
Instruktioner
Sätt ugnen på 175°C.
Skär djupa snitt i falukorven med ca 1 cm mellanrum. Fyll snitten med ketchup, senap, tomat, lök, skinka och ost.
Gratinera i ugn i ca 20 minuter eller tills osten fått gyllenbrun färg.
Servera med potatismos och sallad.
Liknande recept
Gratinerat potatismos med julkorv och senapsgrädde
45 min
4-6
Kålpudding på Vegetariskt vis med Gräddig Kantarellsås & Gratinerat Potatismos
4
4
2
Gratinerad lax med ost och persilja
4.7
4
4
Gratinerad hajmal, Pangasius hypopthalmus
4.4
2
7
Grekisk, gratinerad hummer
2-4
Gratinerade ostron
5
Gratinerade kokta grönmusslor
1-8
Gratinerad lövbiffsmacka
5
2
2
Fläskfilé och potatismos under svamptäcke
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!