Supergott och går fort i ugnen.
Ingredienser
6 kycklingfiléer
1/2 dl mushroom soya
1 msk vitvinsvinäger
1 knippe persilja (klippt med stjälkar)
1-2 vitlöksklyftor, pressade
2 dl creme fraiche
3 dl grädde
Instruktioner
- Blanda en marinad av soya, vinäger, vitlök och persilja. Lägg i kycklingfilérna (helst dagen innan).
Tag upp filéerna och lägg i en eldfast form (spara marinaden).
- Blanda grädde, creme fraiche och marinad och slå över filéerna. (själv brukar jag ha mer grädde och creme fraiche än vad som anges i receptet).
Gratinera i 200 gr i 25-30 min.
- Servera med ris eller pressad potatis
- Lycka till.
Liknande recept
Kommentarer (1)
Relaterade Artiklar
Gott av kyckling
Kyckling är verkligen en favorit, god, enkel och så användbar. Här får...
Hej! Jag lagade till din gratinerade kycklingfile´ på Fars dag. Den smakade mycket gott, tyckte vi alla. Kommer helt klart att göra om det igen.