Gratinerade kronärtskocksbottnar

Serverar: 4-6 portioner

God förrätt.... Tur att kronärtkockbottnar finns som konserver - de passar utmärkt att toppas med goda smaker och gratineras med ost.

Ingredienser

  • 2 burkar kronärtkocksbottnar, à 400 g
  • 12-15 hackade soltorkade tomater
  • 2 dl crème fraiche
  • 1/4 tsk salt
  • 1/2 krm svartpeppar
  • 1/2 påse riven gratängost
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader.
    2. Låt kronärtskockorna rinna av.
    3. Blanda soltorkade tomater med crème fraiche. Smaksätt med salt och peppar.
    4. Smörj en ugnssäker form och lägg i kronärtskocksbottnarna. Fördela röran och strö över osten. Gratinera i övre delen av ugnen 15-20 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    GingerSpice 13 april 2009

    Den här har vi gjort flera gånger när vi har haft middagsgäster. Vi älskar verkligen den här!

    vegannika 6 januari 2010

    Att något så enkelt kan bli så himla gott! Toppenbetyg säger jag bara. Mycket uppskattat av mina gäster. /Annika

    propp 13 juni 2010

    Äter man dessa som förrätt eller?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben