Gravad lax med parmesanost

Serverar: 4 portioner

En förrätt med många smaker, gravad lax, parmesan ost och soltorkade tomater.

Ingredienser

  • 300 g gravad lax i tunna skivor
  • 50 g parmesanost i tunna skivor
  • 2 msk hackade soltorkade tomater
  • ½ dl ringad salladslök
  • 1 citron i fyra klyftor
  • 2 skivor mjukt tunnbröd
  • Garnering
  • Dill
  • Instruktioner

    1. Skär tunnbrödet i åtta trekanter. Stansa två hål i varje tunnbrödsbit och torka dem i ugnen på svag värme tills de är hårda.
    2. Lägg de tunna skivorna av gravad lax på tallriken. Strö över salladslök, ost och soltorkade tomater. Lägg sedan citron klyftan och dillkvisten mitt på tallriken och arrangera upp tunnbrödet som på bilden.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben