Grekisk fiskgratäng

Serverar: 4 portioner

Oliverna kan uteslutas.

Ingredienser

  • 4 bitar fryst ryggfilé, t ex hoki eller torsk
  • 3/4 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 2 tsk oregano
  • 1 dl svarta oliver med kärnor
  • 100 g Apetina smulad feta
  • 2 1/2 dl Kelda italiensk tomatsås
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 225º. Tina fisken. Lägg den i en smord ugnssäker form. Krydda med salt och peppar. Strö över oregano, oliver och ost. Häll på såsen. Gratinera i mitten av ugnen ca 25 min. Servera med kokt ris och grönsaker.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    biverton 12 januari 2011

    Gott och tar inte lång tid att göra (förutom tiden i ugnen)!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben