Grekiska biffar i pitabröd

Serverar: 4 portioner

Smalare variant

Ingredienser

  • 300 g nötfärs
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 msk finhackad bladpersilja
  • 1 ägg
  • 1 tsk oregano
  • Salt
  • Peppar
  • 1-2 tomater
  • 1 röd lök
  • Isbergsallad
  • 4 pitabröd
  • Feferoni
  • Oliver
  • 1 burk creme fraiche
  • Salt
  • Peppar
  • rRven gurka
  • 40 g fetaost
  • Citron
  • Instruktioner

    1. Biffarna: Hacka all lök ocg persilja fint. Blanda det med färs, ägg, oregano och kryddor.Forma till 4 biffar. Stek i olja.
    2. Riv gurkan och häll över lite salt på gurkan, efter ca 10 min så krama ur gurkan från vatten.
    3. Såsen: Mosa fetan i creme fraichen och tillsätt den utkramgurkan i och lite citronsaft.
    4. Fyll pita bröden med biff, grönsaker och sås.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben