Grekiska fetaostmuffins

Serverar: 12 portioner

Fetaost kan man aldrig tröttna på!

Ingredienser

  • 4 dl vetemjöl
  • 2 dl grahamsmjöl
  • ½ tsk salt
  • 4 tsk bakpulver
  • 1 dl Milda Culinesse
  • 2 msk flytande honung
  • 2 ägg
  • 2 dl filmjölk
  • 1 tsk rosmarin
  • 100 g tärnad fetaost
  • 100 g fintärnad röd paprika
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225°C. Blanda vetemjöl, grahamsmjöl med salt och bakpulver i en bunke. Blanda Milda Culinesse och honung i en annan bunke, rör i ägg, filmjölk och rosmarin. 2. Häll vätskan över mjölblandningen och rör ihop. Vänd ner fetaost och paprika i smeten. Rör så lite som möjligt. 3. Smörj en muffinsplåt med Milda Culinesse. Fyll varje form till 2/3 med smet. 4. Grädda mitt i ugnen ca 15 minuter, sänk sedan värmen till 175°C och grädda i ytterligare 20 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben