Grekiska köttbullar

Min egen variant av grekiska köttbullar

Ingredienser

  • 1 kg nötfärs
  • 3 msk skorpmjöl
  • 2 dl kaffegrädde
  • Lite vatten
  • 2 stora pressade vitlöksklyftor
  • 1 dl hackad persilja
  • Salt
  • Peppar
  • 1 msk olivolja
  • Instruktioner

    1. Blanda alla ingredienser till en jämn smet. Rulla stora köttbullar (som normalstor tomat).
    2. Stek gyllenbruna på lagom värme och efterstek på låg.
    3. Servera med egenhändigt gjord klyftpotatis m grovsalt, tzatsiki, fetaostskivor samt grönsallad

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Potatisgratäng
    Potatis är basen i många av våra mest svenska rätter. Trots att potati...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben