Grillad biff

Biff grillar vi väldigt mycket, men det är fördmoligen många av oss som inte riktigt vet hur vi grillar det "perfekta" köttet.

Ingredienser

  • 250 g hängmörad biff per/person
  • Kryddblandning
  • 2 msk paprikapulver
  • 2 msk cayennepeppar
  • 2 msk vitlökspulver
  • 2 msk lökpulver
  • 1 msk torkad rosmarin
  • 1 msk torkad timjan
  • 1 msk råsocker
  • 1 msk havssalt
  • 1 msk svartpeppar (köp hel svartpeppar och mixa ned själva i 1 kryddmal)
  • Matolja (helst i sprayflaska)
  • Instruktioner

    1. Börja med att blanda ihop alla ingredienser till kryddblandningen. 2. Krydda köttet med kryddblandningen, spraya på olja och grilla biffen tills blodet börja komma upp till ytan eller när köttet har en innertemperatur på 50 grader. 3. Låt vila i minst 10 minuter och servera!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Goa gryn!
    Det har kommit en massa nya goda gryn i affärerna. Jag får många frågo...

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben