Grillad korv, potatissallad och surkål

Serverar: 4 portioner

Välj en bra korv med högt köttinnehåll, det gör en otrolig skillnad för smaken. 558 kalorier per portion

Ingredienser

  • 600 g färskpotatis
  • 250 g körsbärstomater
  • 10 rädisor
  • 3 salladslökar
  • 2 msk olivolja
  • 2 msk balsamvinäger
  • ½ tsk flingsalt
  • 2 krm malen peppar
  • 1 dl hackad mynta
  • 500 g grillkorv, t.ex. andouille
  • Fransk surkål
  • 2 dl surkål, t.ex. tistelvind
  • 1 dl lättmajonnäs
  • 2 msk grovkornig senap
  • Instruktioner

    1. Skrubba potatisen, koka den i väl saltat vatten. Skölj och halvera tomaterna, skölj och klyfta rädisorna. Ansa och skiva salladslöken.
    2. Krama ur surkålen. Blanda den med majonnäs och senap i en skål.
    3. Halvera potatisarna och lägg dem på ett fat med tomater, rädisor och salladslök. Ringla över olja och vinäger, salta och peppra. Strö över myntan.
    4. Grilla korvarna 5-10 minuter. Servera med potatissallad och surkål.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben