Grillad parmaskinka med getost/fetaost

Serverar: 4 portioner

Tid: 5 minuter

Detta är supergott och grilla, ha det som förrätt eller plockmat.

Ingredienser

  • 8 skivor parmaskinka
  • 4 bitar getost eller fetaost
  • ½ rödlök tunt skivad
  • ½ knippe finhackad gräslök
  • 1-2 msk flytande honung
  • Grovmalen svartpeppar
  • 1 nypa cayennepeppar
  • Instruktioner

    1. Lägg ihop två skivor parmaskinka och räta ut dem. Lägg sedan på en bit ost och båda löksorterna. Ringla över honung och ta kryddor efter egen smak.
    2. Vik ihop dem som ett paket och lägg dem på grillen i 2-3 minuter, tills osten har smält lite och är genomvarm.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Evia 7 juli 2008

    Detta är gott. Mmmmmmmm

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben