Grillade laxfiléer med Ratatouille och grillade grönsaker

Enkelt, snabbt och väldigt gott - servera med en god grillsås.

Ingredienser

  • 500 g Findus laxfiléer med skinn
  • 900 g Findus ugnspotatis med grillade grönsaker
  • 400 g Findus Green Deli French Ratatouille
  • Instruktioner

    1. Tina fisken.
    2. Tillaga ugnspotatisen och grönsakerna enligt anvisning på förpackningen.
    3. Pensla lite olja på skinnsidan eller ha en bit folie under så fastnar fisken inte lika lätt i gallret
    4. Grilla laxen med skinnsidan nedåt och lägg på locket för bästa resultat.
    5. Laxen är klar när proteinsläppet i form av vitt skum sipprar ut. Grilltips – Tina alltid fisk innan grillning. Grilltips – Använd med fördel grillnät eller halster.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben