Griskarré med ingefära

Serverar: 4 portioner

Tid: 2 timmar

för den som tycker om ingefära

Ingredienser

  • 0,750-1 kg griskarre
  • 11/2tsk salt
  • 1 kryddmått vitpeppar 1 ktyddmått ingefära
  • 2 dl varmt vatten
  • 2 msk vetemjöl
  • Instruktioner

    gnid in karren med salt och kryddor lägg den feta sidan upp på ett stekgaller över en långpanna häll lite vatten i långpannan stek i ugn vid 175 grader i13/4-2 timmar tag ut karren ur ugnen vispa ur långpannan med 2 dl varmt vatten red av skyn med vetemjöl utrört i lite vatten låt såsen koka 3-5 minuter smaksätt med mera kryddor om så behövs tips karren är mycket god kall med varm sås och kokta grönsaker och potatis jag brukar ha brynt potatis äppelmos och råkostsallad till lycka till !

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben