Griskotletter Lyonnaise

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

smakar lite anerlunda men gott

Ingredienser

  • 1 msk smör eller margarin
  • 4 stycken griskoletter (500-600gr)
  • 1/2-1 tsk salt
  • 1kryddmått vit-eller svartpeppar
  • 4 msk hackad gul lök
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • 1-11/2 dl buljong
  • Instruktioner

    bryn matfettet i en stekpanna stek kotletterna 3-4 minuter på varje sida salta och peppra tillsätt lök vinäger och buljong när kotletterna är nästan färdigstekta lägg upp dem på varmt serveringsfat häll lökskyn över servera potatis och en grönsallad till kanske en bit bröd

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben