Gröna salladen

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

En superfräsch sallad som alla gillar! En sådan sallad dina gäster kommer att fråga efter...

Ingredienser

  • 1 kvibille ädelost
  • 200 g sockerärtor
  • 1 "burk" krasse
  • 15 cm krasse
  • 1 pkt ruccola
  • ½ huvud isbergssallad
  • 2 avoccado
  • Instruktioner

    1. Kocka sockerärtorna i lätt saltat vatten. Ca 5-10 min. Skölj dem därefter i kallt vatten snabbt.
    2. Hacka de övriga ingredienserna. Vänta med krassen. Lägg dem i en sallads skål.
    3. Smula ner ädelosten i salladen och rör om. Lägg ner sockerärtorna i salladen, rör om. Klipp över krassen på salladen. Klart att servera!!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Nya sallader!
    Pak soi Många etniska och lokala termer medför ofta förvirring när det...

    Potatisgratäng
    Potatis är basen i många av våra mest svenska rätter. Trots att potati...

    Pastasallad
    Pastasalladen är en av våra absoluta picknickfavoriter. I sin enkelhet...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben