Grönsakslåda med fisk

Serverar: 4 portioner

Smörj en ugnsform och fyll den med dessa härligheter. Snabbt förberett och dessutom självgående i ugnen.

Ingredienser

  • 400 g fiskfilé (torsk, kolja, sej eller lax)
  • 1 röd paprika
  • 400 g kokt potatis
  • 200 g cocktailtomater
  • 1 vitlöksklyfta
  • ½ dl rapsolja
  • 1 dl svarta oliver
  • ½ dl strimlade soltorkade tomater
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Oregano
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader. Skär fisk och paprika i bitar. Dela potatis och tomater. Blanda allt i en smord ugnssäker form. Pressa vitlöken, blanda med olja och ringla över. Strö på oliver och soltorkade tomater. Krydda med salt, vitpeppar och oregano. Sätt in i ugnen ca 20 min.
    2. Låt grönsakslådan svalna lite innan du serverar den, då kommer den fina smaken fram bättre.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben