Grym kycklingsallad

Serverar: 4-6 portioner

Jag undrar hur många gånger jag gjort denna sallad... Jag kan bara inte bli trött på den!

Ingredienser

  • 2 frp mozarella
  • 2 grillade kycklingar alt kycklingfilé
  • 1 paket pastaskruvar
  • 2 pkt körsbärstomater
  • 1 påse ruccola
  • Ev sweetchilisås
  • Dressing
  • 8 soltorkade tomater
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 tsk rosmarin
  • 2 tsk honung
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • 3/4 dl olivolja
  • Instruktioner

    1. Om du väljer kycklingfiléer så kan du steka dem med en aning sweetchilisås för att få lite smak. Koka pastan enligt anvisningen på paketet. Blanda pasta, kyckling, mozarella, ruccola och körsbärstomaterna i en skål.
    2. Mixa dressingen till en slät kräm/sås och blanda med salladen. Gör gärna två satser av dressingen...
    3. Strö eventuellt pinjekärnor över och servera med bröd, pesto och tapenade! Smaklig måltid!

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Safia 2 januari 2009

    Kan inte annat än hålla med! Vääldigt god sallad som jag kommer att laga många gånger igen.

    JKN 18 februari 2009

    Supergod tyckte både jag och mina gäster! *sparar receptet till nästa gång*

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben