Gryta med timjan och svamp
En god kasslergryta
Ingredienser
400 g kassler
250 g champinjoner
1 finhackad gul lök
2 msk smör
2 msk vetemjöl
2 dl buljong
2 dl grädde
1 msk dijon senap
1 msk soja
½ tsk timjan
Salt
Peppar
Instruktioner
- Strimla kasslern. Rensa svampen och skär den sedan i bitar. Stek lök och svamp i smör. Strö över mjöl och blanda.
- Tillsätt buljong, grädde och senap. Småkoka såsen i ca 5 minuter under omrörning. Tillsätt kassler, soja och timjan. Smaka av med salt och peppar.
- Garnera med kryddgrönt. Servera med .potatis och kokta morötter.
Liknande recept
Kommentarer (0)
Relaterade Artiklar
Blåmusslor
Här presenteras skaldjur varje dag denna vecka, med tillhörande rec...
Den goda franska maten
Idag serverar vi två typiska franska rätter, Ratatouille och Moules à...