Serverar: 6-8 portioner
gott till mycket
Skala och kärna ur avocadofrukterna,spara en av kärnorna.Mosa avocadoköttet och blanda med pressad citron.Klyv tomaterna och krama ur kärnorna,skär tomaterna i riktigt små fina tärningar.Blanda med avocadon,el kör allt till mos i food processor/matberedare.Blanda finskuren gräslök,lite worcestershiresås och några få droppar tabascosås,samt pressad vitlök.Blanda väl.Pytsa över röran i en liten skål och lägg i en av avocadokärnorna.Den lär hindra röran att mörkna så lätt.
Tacopaj
Med glimten i ögat kan man konstatera att tacos har blivit en rätt lik...
Skördefest i Lund
Från och med idag och nästa vecka, 25 augusti-3 september, firar ma...
Malmöfestival
Av all mat som serveras under Malmöfestivalen har Matklubben hållit...
Den var jätte god och vi åt upp allt till tacosen. Tog sambalolek i stället för tabasco för vi hade inte det hemma. Det här ska vi ha ofta. Tack för ett lätt och gott recept