Gubbröra på kavring
Serverar:
4 portioner
Tid:
15 minuter
Jättegott!
Ingredienser
2 msk smör
1 liten hackad gul lök
3 kokta ägg (hackade)
1/2 dl dill
4 anjoviskryddade sillfiléer
Malen vitpeppar
4 skivor kavring
Instruktioner
Smält smöret i kastrull och låt hackad lök puttra i 2-3 minuter utan att ta färg.
Tillsätt hackade ägg, dill ock anjovis och låt allt bli varmt under några minuter.
Krydda med vitpeppar och servera gubbröran varm på tunna skivor kavring. Garnera med persilja och rädisor.
Liknande recept
Gubbröra på kavring
2-4
Kryddig gubbröra på kavring
4
1
Årjängs Kavring
5
1 h 40 min
2
4
Dagis kavring
5
2 h 30 min
6
3
Kavring
1
Den Gyldene Fredens gubbröra
5
4
2
Matjesilltårta med botten av kavring
5
8
Kavring klassisk
5
6
9
Hembakad kavring
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!