Gubbröra på kavring

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Jättegott!

Ingredienser

  • 2 msk smör
  • 1 liten hackad gul lök
  • 3 kokta ägg (hackade)
  • 1/2 dl dill
  • 4 anjoviskryddade sillfiléer
  • Malen vitpeppar
  • 4 skivor kavring
  • Instruktioner

    1. Smält smöret i kastrull och låt hackad lök puttra i 2-3 minuter utan att ta färg.
    2. Tillsätt hackade ägg, dill ock anjovis och låt allt bli varmt under några minuter.
    3. Krydda med vitpeppar och servera gubbröran varm på tunna skivor kavring. Garnera med persilja och rädisor.

    Liknande recept

    5
    1 h 40 min
    2
    4
    5
    2 h 30 min
    6
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben