Gumröra på kavring

Serverar: 8 portioner

Lättlagat!

Ingredienser

  • 2 purjolökar
  • 2 msk smör eller margarin
  • 2 burkar ansjovisfiléer (à 125 g)
  • 4 hårdkokta ägg
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 msk hackad färsk basilika
  • 2 msk hackad persilja
  • 2 krm peppar
  • 8 skivor kavring
  • Garnering
  • Basilika
  • Instruktioner

    1. Skölj, ansa och strimla purjolöken. Fräs purjon mjuk i matfettet i en stekpanna. Låt ansjovisen rinna av och grovhacka den. Skala och hacka äggen. Blanda ansjovis, ägg och crème fraiche med purjolöken. Tillsätt basilika och persilja. Smaka av med peppar.
    2. Skär kavringen i trekanter. Fördela gumröran på kavringen.
    3. Garnera med basilika.

    Liknande recept

    5
    1 h 40 min
    2
    4
    5
    2 h 30 min
    6
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben