Gurksallad

Serverar: 4 portioner

Gammalt traditionellt recept! Gott till steken!

Ingredienser

  • 1 slanggurka
  • 1dl varmt vatten
  • 1.5 msk ättika 24%
  • 2 msk socker
  • 1 dl varmt vatten
  • Instruktioner

    * Häll varmt vatten i en slål och rör ut sockert. * Tillsätt ättika och lite kallt vatten. Smaka av så det är lagom sött/surt. Tillsätt därefter lite salt och peppar. * Hyvla gurkan tunt med skalet kvar. Lägg ner i lagen och låt dra minst 20min innan servering!

    Liknande recept

    5
    30 min
    5-7

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Somriga sallader
    Sallader är så tacksamma för de kan varieras i det oändliga. Bara fant...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben