Gurksallad med chili

Serverar: 4 portioner

Visst är det roligt att kunna bjuda på något som är lätt att tillaga, något annorlunda och samtidigt något väldigt gott. Här har du chansen att bjuda på en väldigt god och fräsch gurksallad till grillat, till buffén, till fina fisken...

Ingredienser

  • 1 slanggurka
  • 1 dm purjolök i tunna strimlor
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 röd chilifrukt i små bitar
  • 1/4 dl vitvinsvinäger
  • 2 msk Dansukker Sweet & Less
  • 1/2 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • Instruktioner

    Blanda samman slanggurka, (skalad, urkärnad, skivad), purjolök, persilja, chilifrukt, vitvinsvinäger, Sweet & Less, salt och svartpeppar. Ställ i kylskåp i minst 1 timme för att mogna.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben