Gurksås till stekt fisk
Serverar:
10 portioner
Passar till både stekt lax som till panerad fisk.
Ingredienser
Ca 500 g färsk gurka
1-1½ dm purjolök
1 dl grädde
3 dl gräddfil
1 dl majonnäs
1 msk fransk ljus senap
1 dl finhackad dill
Salt
Peppar
Instruktioner
Skala gurkan längs efter och gröp ur kärnhuset med en tesked. Skär sen i små tärningar.
Finhacka purjon och vispa grädden. Blanda samman allt till en krämig sås.
Låt stå och dra innan servering.
Liknande recept
Stekt fisk med gräslökssås
3.5
2
Stekt fisk med skaldjurssås
4
God sås till stekt fisk
5
1-5
1
Kycklingbröst med stekta kantareller och parmesan
5
4
1
Fisk på grönsaksbädd
45 min
4
Fisk på spenatbädd
45 min
4
Fisk med frasigt täcke
4.3
40 min
4-6
2
Fisk i gott sällskap
4
40 min
4
2
Fisk i ugn
4.7
50 min
2-3
3
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!