Härlig ny kyckling

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 1 timme

Visste inte vad för nytt jag skulle hitta på,men hade lite annorlunda grejor i skafferiet så det blev detta.... Riktigt gott till på köpet!

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • Chicken&Steak krydda
  • 1 pkt bacontärningar à 140 g
  • 2 dl crème fraiche
  • 125 g Cantadou chili/paprikaost
  • 2 ½ dl mellangrädde
  • 1 hönsbuljongtärning
  • 3 msk teriyakisauce
  • ½ dl pad thaisås
  • 4 soltorkade tomater
  • 1 röd paprika
  • 1 tsk sambal oelek
  • Riven ost
  • Instruktioner

    Skär filéerna i mindre bitar, krydda och stek dem till fin färg. Stek baconet och lägg över allt i en ugnsform. Vispa och koka ihop crème fraiche, grädde, sambal oelek, hönsbuljongtärningen, teriyaki, pad thai och cantadouosten. Skär paprikan och de soltorkade tomaterna i mindre bitar och ha ner i såsen och låt koka med ett tag. Slå såsen över kyckling och baconet, täck med rivna osten och sätt in i 200°C varm ugn 25-30 minuter. Klart att servera!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Fräscha sommarrätter
    Dags att ladda, nu är picknicktiderna här! Dessutom vill man ju gär...

    Malmöfestival
    Av all mat som serveras under Malmöfestivalen har Matklubben hållit...

    Pingst är grillhelg
    Våren är härlig med alla helger som avlöser varandra. Arbetsveckorn...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben