Serverar: 4-6 portioner
Tid: 1 timme
Visste inte vad för nytt jag skulle hitta på,men hade lite annorlunda grejor i skafferiet så det blev detta.... Riktigt gott till på köpet!
Skär filéerna i mindre bitar, krydda och stek dem till fin färg. Stek baconet och lägg över allt i en ugnsform. Vispa och koka ihop crème fraiche, grädde, sambal oelek, hönsbuljongtärningen, teriyaki, pad thai och cantadouosten. Skär paprikan och de soltorkade tomaterna i mindre bitar och ha ner i såsen och låt koka med ett tag. Slå såsen över kyckling och baconet, täck med rivna osten och sätt in i 200°C varm ugn 25-30 minuter. Klart att servera!
Fräscha sommarrätter
Dags att ladda, nu är picknicktiderna här! Dessutom vill man ju gär...
Malmöfestival
Av all mat som serveras under Malmöfestivalen har Matklubben hållit...
Pingst är grillhelg
Våren är härlig med alla helger som avlöser varandra. Arbetsveckorn...