Hallon- och ädelostsallad

Serverar: 8 portioner

Serveras som tillbehör, exempelvis till kräftbordet.

Ingredienser

  • 2 påsar blandad sallad
  • 1 liten fänkål
  • ½ purjolök
  • ½ dl rostade solrosfrön
  • 1 ask hallon
  • Olivolja
  • Crema di balsamico, finns i de flesta livsmedelsbutiker
  • Ca 150 g ädelost
  • Instruktioner

    1. Bred ut salladen på ett eller två uppläggningsfat. Skär fänkålen i riktigt små tärningar. Skiva purjon fint.
    2. Strö fänkål, purjo, solrosfrön och hallon ovanpå salladsbladen.
    3. Ringla över rikligt med olivolja och crema di balsamico. Toppa med smulad ädelost.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben