Hallon- och ädelostsallad
Serverar:
8 portioner
Serveras som tillbehör, exempelvis till kräftbordet.
Ingredienser
2 påsar blandad sallad
1 liten fänkål
½ purjolök
½ dl rostade solrosfrön
1 ask hallon
Olivolja
Crema di balsamico, finns i de flesta livsmedelsbutiker
Ca 150 g ädelost
Instruktioner
Bred ut salladen på ett eller två uppläggningsfat. Skär fänkålen i riktigt små tärningar. Skiva purjon fint.
Strö fänkål, purjo, solrosfrön och hallon ovanpå salladsbladen.
Ringla över rikligt med olivolja och crema di balsamico. Toppa med smulad ädelost.
Liknande recept
Hallon- och chokladscones
20 min
4
Kvibille ädelostsallad
4
Fryst hallon- och marängtårta
4.6
8
7
Hallon- och blåbärstarteletter
3
6
3
Hallon- och vitchokladmuffins
4.8
15
3
Hallon- och blåbärsmoussetårta
5
10
Hallon- och rabarberpaj
5
45 min
6-8
Hallon-. och persikomuffins
30 min
20
1
Hallon- och banansmoothie
10 min
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!